El proper 5 de maig arribarà “Subtract” el disc que tancarà el cicle matemàtic d’Ed Sheeran i que ja ha explicat que tindrà un so molt més pausat, amb cançons molt acústiques. La primera d’elles és ‘Eyes closed‘, que ha estrenat aquest divendres i que ve acompanyat d’un videoclip que segons ha dit Sheeran volia fer-lo inspirat en pel·lícules com Harvey, on el personatge protagonista té un amic imaginari que és un conill gegant que ningú pot veure.

El músic explica que la cançó tracta sobre la pèrdua d’una persona estimada i sentir que cada vegada que surts esperes trobar-te amb aquestes persones que ja no hi són, els records i els moments que vau passar junts.

Sheeran va perdre fa uns mesos a un dels seus grans amics Jamal i va veure com la seva dona embarassada li diagnosticaven un tumor que no es podia operar fins després del part.

- Publicitat -