Foto: Nereis Ferrer

Aquest divendres ha arribat ‘Ses paraules s’emporta el vent’, el segon avançament de l’àlbum debut de Socunbohemio. Seguint apostant per una sonoritat indie-pop que arriba com una ràfega d’aire fresc al projecte, com sempre, caracteritzat per una melancolia que deixa marca. El single arriba acompanyat d’un delicat ‘videolyric’ protagonitzat per l’Eric i el Pol, donant continuïtat a la història ja iniciada amb el seu primer single, ‘El conte que mai s’acaba’.

El proper 17 de març llença el seu esperat disc debut “Contes de les Quatre Estacions”. Aquest parla de com les persones es trenquen, sobre el temps i l’amor i les maneres que tenim de fer-nos mal, d’equivocar-nos i d’aprendre a estimar. Ho fa amb un so tendre alhora que rotund, innovador respecte anteriors projectes però mantenint el compromís amb aquella essència inicial. Un primer disc que sens dubte situa l’artista en un lloc de privilegi a l’escena emergent del país.

GIRA PRESENTACIÓ
24 març · Lleida · MUD
30 març · Barcelona · La Nau (2 SHOWS!)
31 març · Vic · Jazz Cava
15 abril · Mataró · Clap + roserona
29 abril · Girona · Strenes + Ven’nus

- Publicitat -