Foto: Irene Martínez

La Scorpio ens va presentar el passat mes de novembre el seu primer senzill ‘Deja Vu’, produït pel Pep Saula i el Jan Aygua. Un tema molt potent i ballable que parla dels somnis d’aquella nena petita que s’imaginava, mentre es mirava al mirall, gravant cançons i actuant davant de milers de persones. Amb aquesta primera cançó ja ha començat a fer del somni, una realitat. ‘Deja Vu’ ja supera les 100 mil reproduccions només a Spotify i està sonant a totes les ràdios musicals de Catalunya. Un primer èxit que s’ha posicionat entre les més radiades i escoltades del país.

Ara, l’artista del Poblenou presenta un segon senzill: ‘Sayonara’. Una cançó que parla d’acceptar el final d’una etapa magnífica i irrepetible de la vida, on després de passar per diversos sentiments, va optar pel “carpe diem”, per viure el moment present i estimar als que l’envoltaven fins l’últim moment. Metafòricament i inconscientment, es va produir un paral·lelisme amb la mateixa vida: l’única cosa que ens queda és acceptar que algun dia ja no hi serem i el que romandrà per sempre serà el nostre amor cap als altres.

La Scorpio es despulla en un segon tema més reflexiu i emotiu. Una cançó on, a diferència de la primera, coneixerem la part més sensible de l’artista i també podrem gaudir de la seva gran veu.

- Publicitat -

L’Scorpio, qui ja s’ha convertit en una autèntica artista 360 amb una formació que va des del cant i el teatre musical, fins a la dansa, presentarà el seu àlbum debut -que està a punt de veure la llum- al Festival Strenes Urbana el pròxim 13 de maig a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, acompanyada d’artistes de la talla de Flashy Ice Cream en aquesta primera edició del festival.