Lal’Ba acaben de presentar ‘Estic per tu‘, el segon senzill del disc “No hi ha dies dolents”, que arribarà el 14 d’abril, pocs dies abans de la presentació al Festival Strenes de Girona.

La cançó està produïda per Ferran López i Lluís Alcón i compta amb les mescles amb Roger Rodés, guanyador d’un Grammy llatí pel darrer disc de Nathy Peluso i col·laborador habitual de Shakira i Macaco entre d’altres.

La cançó parteix d’un dels himnes de la popular cançó “Músic de carrer” dels Txarango, la qual han samplejat per crear una obra nova amb un so propi i original. El videoclip ha estat dirigit per Lyona Ivanova, coneguda per ser la realitzadora de videoclips d’artistes com: Love of Lesbian, Zahara, Sidonie i Aitana entre d’altres.

- Publicitat -

El trio d’Olesa de Montserrat ja ha estat present a importants festivals com el Cruïlla, el MMVV, Strenes, L’Acústica, Cabró Rock, Ulisses Fest o Lo Riu Sona. Aquest any, la presentació de l’àlbum està prevista dins del festival Strenes a Girona el 22 d’abril, i el 13 de maig, al Strenes Urbana de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.