No Vull Despertar” és el segon senzill avançament de l’EP de l’artista Edu Esteve que veurà la llum aquesta primavera. La cançó parla de tornar a confiar en l’amor, de reviure de nou aquell sentiment intens i màgic que un sent a l’enamorar-se. L’amor pot ser cruel, pot ser dur, però també pot fer-te reviure i retrobar sentiments perduts. Esteve fa explotar les seves emocions en aquest tema on no vol despertar del meravellós somni que el té encandilat.

El tema que evoca la intensitat de la primera etapa d’una relació romàntica entre dues persones. En aquest període, la barrera entre somni i realitat es difumina i la impulsivitat del cor guanya a la racionalitat de la lògica i la raó. Aquesta sensació es projecta en la producció amb l’ús de ritmes de percussió contundents acompanyats d’un arpegi de guitarra elèctrica i capes de sintetitzadors que coexisteixen i donen lloc a espais onírics on també apareixen efectes vocals que responen a les melodies de la veu principal. Tots aquests elements desemboquen en una tornada enèrgica i potent que fan que la cançó es converteixi en una experiència profunda i a la vegada propera.

- Publicitat -