Només iniciar-se 2023 Punyent presenten el seu nou EP «Prove Me Wrong», una barreja de pop, rock i indie en català i anglès. «Temporada» és el seu focus track, una de les seves cançons en català que s’atreveix a barrejar el seu habitual indie rock amb un vers amb reminiscències de bossa nova. Una cançó molt enèrgica i amb sentiment d’alliberament, que ens convida a deixar enrere aquelles relacions tòxiques que ja no ens aporten res i lluitar contra la nostàlgia del record. El nou EP de la banda catalana compta amb dos temes més inèdits, «Set in Stone» i «Pain», així com algunes de les seves peces ja presentades durant els mesos previs.

«Formentor» va suposar un abans i després per a Punyent ja que va ser el primer tema que van llançar en català deixant de banda, almenys momentàniament, la música en anglès. Un tema sobre una reflexió post-ruptura, amb molt de sentiment i una mica de ràbia continguda. La cançó va creixent molt en intensitat, partint d´un inici molt relaxat i net fins a un final explosiu on les guitarres distorsionades prenen el lideratge. A mig camí entre balada, pop rock i stoner rock.

- Publicitat -