El quartet català de rock alternatiu Punyent debuta finalment amb “Against Stupidity”, després d’haver avançat ja quatre singles des del passat mes d’abril. Un treball influenciat per clàssics com Queens of Stone Age o Ty Seagall, on aquest grup de 4 amics de la universitat, per fi poden estrenar el seu primer disc després de molts anys de concerts i hores tocant junts. Un bon resum és ‘Black Wave’, i el seu videoclip, un dels millors talls del disc, que s’estrena amb la resta del disc. En el vídeo, veiem els membres de Punyent durant tota la creació del disc, una peça on s’aprecia la fraternitat i naturalitat de la banda, amb diferents plans de gravacions, assaigs, concerts, o partides de ping-pong i cerveses.

El títol del disc, Against Stupidity, és un bon resum de les vuit cançons que conformen el disc; una lluita constant contra l’estupidesa d’un mateix, molta autocrítica, i moltes histories viscudes pels membres de Punyent en els darrers anys. Les cançons de Punyent parlen de temàtiques força diferents, tenim cançons hedonistes que celebren el desfasament, però també pensaments sobre lo fotut que pot ser una addicció a les drogues, cançons fosques sobre l’autodestruiment, l’estrès, o la impotència que genera la malaltia d’una persona propera.

Recupera l’entrevista que vam fer al grup!

- Publicitat -