Ed Sheeran ha estrenat aquest dijous ‘F64’ una cançó dedicada al seu bon amic Jamal Edwards, que va morir el febrer de 2022 i a qui li ha volgut retre un homenatge. Edwards va morir als 31 anys víctima d’una malaltia.

La cançó s’ha estrenat al canal SBTV, que va crear Edwards quan era un adolescent i on va impulsar la carrera de nombrosos artistes, entre ells el mateix Sheeran, després de presentar-li una maqueta en format acústic el 2010. Des de llavors es van fer íntims, fins que Edwards va morir.

El britànic rapeja durant la cançó, ja que aquest era el gènere preferit del seu amic. El videoclip s’ha rodat a l’estadi del Chelsea, el preferit d’Edwards, en ell veiem a Ed Sheeran cantant la cançó en un estadi totalment buit.

- Publicitat -

La lletra de la cançó és una carta escrita per ell mateix, on li explica com és la seva vida i com el troba a faltar, un any després de la seva mort. Explica que ha necessitat teràpia per superar la seva pèrdua, que ha estat pare des de la darrera vegada que van parlar i que no ha aconseguit que el seu cor es recuperi del tot, però que per sort ha pogut dedicar-li una cançó, que tot i així li ha costat molt de gravar.