‘El conte que mai s’acaba’ és una cançó immediata que l’artista va escriure amb tretze anys. Ara la revisa des d’una perspectiva més adulta, relatant les vicissituds i l’inevitable trencament d’una relació amorosa. Una nova mostra del gran instint melòdic i de la vocació poètica d’una de les figures amb més projecció de l’escena catalana actual.

El videoclip que acompanya la cançó ha estat dirigit per en Marc Esquirol i s’ha enregistrat a Pals. Aquest presenta dos personatges, l’Eric i el Pol, en un viatge literal i emocional que esclata en un accident que els empeny a emprendre camins per separat.

- Publicitat -

El cantant barceloní també ha anunciat que al març publicarà el seu primer treball de llarga durada, ‘Contes de les Quatre Estacions’, que presentarà el 30 de març a La Nau de Barcelona.