El jove artista barceloní, Tildo Muxart, irromp amb força al panorama musical amb la cançó “Hymn of Rebellion”, tot un crit a la transgressió i a l’inconformisme. Es tracta de la primera cançó que Tildo Muxart ens avança de l’àlbum que publicarà el proper any i que ha batejat amb el suggeridor títol: “Confessions of a dangerous mind”.

El disc constarà de 10 cançons originals amb el fil conductor comú dels pecats capitals. La primera cançó del disc i, el primer avançament, és “Hymn of Rebellion”. Un tema que fa referència a la supèrbia, sent així l’obertura de la història de l’àlbum on el protagonista es presenta com un antiheroi i que durant el tracklist del disc s’embarca en un viatge de pecats fins que al final troba la seva redempció.

Al final de l’obra observem que hem estat recorrent alhora les etapes d’una relació tòxica entre la vida i la mort, entre la llum i la foscor, entre el bé i el mal, i com acaben sent antagonistes l’un de l’altre. La cançó, formada pel mateix artista, està produïda pel reconegut productor musical, Toni Ten; autor i productor de grans èxits a Espanya i Llatinoamèrica.

- Publicitat -