Estil, versatilitat, potència, espectacle i actitud defineixen a la Clara, o més coneguda com a Scorpio. Una de les protagonistes inoblidables de la primera edició de l’exitós programa de TV3, Eufòria, gràcies al seu talent i a la seva personalitat arrasadora.

Influenciada per diferents gèneres com el Pop, l’R&B, o la música urbana, i inspirada per referents icòniques com la Beyoncé o la Rihanna, la Scorpio ens presenta el seu primer senzill ‘Deja Vu’. Un tema que parla dels somnis d’aquella nena petita que s’imaginava, mentre es mirava al mirall, gravant cançons i actuant davant de milers de persones. La nena que un dia va decidir ser la Scorpio i lluitar per tot allò que volia.

Aquest senzill, produït pel Pep Saula (Sexenni) i el Jan Aygua, és la seva carta de presentació i un bon cop a la taula per deixar clar que la Scorpio és més que una veu, més que una ballarina… és una guerrera i una dona empoderada. Una autèntica artista 360 que ara, emprèn un nou viatge amb el segell Delirics.

- Publicitat -