“Com cargols” és el primer senzill del que serà el primer àlbum en solitari de Gerard Aledo, enregistrat al seu propi home studio i co-produït per Gerard Heredia, s’anomenarà Els ocells de casa (Halley Records, 2023). Un projecte mimat i cuidat de forma artesanal, rodejat d’amics i pels amics, on la intenció és mostrar de forma despullada i sense artificis, unes cançons que seran Gerard Aledo en estat pur.

“Com cargols” és pop d’autor, sense artificis, directe i emotiva, i que a diferència dels temes que havia compost amb anterioritat amb els grups AlQuadrat i Animal, d’un tall més festiu, i del ritme frenètic que va implicar liderar-los, neix el projecte en solitari amb la necessitat de baixar dues marxes i amb l’objectiu de fer música que representi el moment actual que està vivint.

“Com Cargols” ens parla de fer les coses a poc a poc, gaudint del procés creatiu, sense sentir cap tipus de pressió, tot retrobant amics i rodejat de la gent que un estima i que van ser clau a l’hora de prendre aquesta decisió d’encetar aquest nou camí i que finalment l’ha acabat portant a compondre Els ocells de casa.

- Publicitat -

En aquesta ocasió, Gerard Aledo compta amb Iker, cantautor de Sant Cugat. Aquesta col·laboració neix de l’admiració mútua entre els dos artistes i de la relació que inicien a les xarxes socials i que acaba convertint-se en cançó.

El videoclip que acompanya aquesta nova cançó, i que sortirà en uns dies, serà un vídeo enregistrat en pla seqüència, dirigit pel mateix Gerard Aledo i Gerard Visuals (Gerard Berenguer), filmmaker, fotògraf i cantant del grup Mosaic.