Gerard Heredia és un músic català que només amb una guitarra i des dels 16 anys, ja es movia per tots els locals que trobava. Anys més tard, decideix fer un pas endavant i portar les seves cançons als escenaris, juntament amb la banda Idea, amb qui va experimentar tres anys plens de música, que els van dur a publicar dos àlbums i dos senzills.

La pandèmia, però, va tombar la sortida del segon àlbum. I va ser aleshores quan l’artista Gerard Heredia va decidir tornar a començar. Tornar als seus inicis: agafar de nou la guitarra i escriure cançons amb un altre color, una altra llum i capficar-se, fins i tot, en el món de la producció, de la mà del Gerard Aledo.

Així inicia una nova etapa amb projectes que veuran la llum ben aviat, com el primer de tots, ‘Així sóc’, un tema amb molt de sentiment i amb un missatge potent, dedicat a l’autisme, trastorn neurològic que afecta a un 1% de la població, i que malauradament, avui dia encara existeixen veritables barreres per a garantir l’exercici dels seus drets i la plena inclusió en la comunitat.

- Publicitat -

Aquest projecte ha estat possible gràcies al suport de l’associació APRENEM AUTISME, una iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de defensar els drets de les persones amb autisme i millorar la seva qualitat de vida. Actualment, agrupa gairebé 600 famílies a les quals facilita orientació, informació, acompanyament i suport jurídic i amb les que comparteix el projecte de vida pels seus fills i filles.

Gerard Heredia ja havia fet algun concert per APRENEM AUTISME, però l’entitat encara no tenia una cançó oficial que visibilitzés aquesta realitat. Per això, ara arriba ‘Així sóc’, un tema que va començar sent una petita idea i que finalment, s’ha acabat produint amb un gran equip darrere, liderat pel productor Gerard Aledo, que juntament amb les famílies dels qui pateixen l’autisme, es va gravar un videoclip que encaixa a la perfecció amb el missatge de la cançó.