La primera setmana d’octubre ens deixa “La emperatriz” el debut de la catalana Rigoberta Bandini, de la qual aquest mateix divendres ha compartit el videoclip de ‘Canciones de amor a ti’.

També arriba “Charlie” el nou disc de Charlie Puth, amb un bon grapat de cançons que ja ha presentat els darrers mesos, com ‘Light Switch’ o ‘Left and right’. Ozuna també publica disc, així com el debutant Roger Padrós. Llars editen disc de col·laboracions; mentre que fora del nostre país arriben propostes de Willow, Oh Wonder, Easy Life, King Gizzard & The Lizard Wizard, Gayle, Lamb of God, Quavo, Bush, un recopilatori de Mark Knopfler o Alvvays.

- Publicitat -Pel que fa a les novetats musicals, la setmana ens deixa noves produccions de Maneskin, miquel i Socunbohemio, The Wombats, All Time Low, Omar Montes amb C. Tangana, American Authors, Adam Lambert, Tiësto amb Black Eyed Peas o Lil guiu & Monrra Straps. Totes elles i alguna més ja estan disponibles a la nostra llista de Spotify.