Aquest 21 d’octubre està marcat per dos potents llançaments internacionals, d’una banda “The Car” dels Arctic Monkeys i de l’altre “Midnights” de Taylor Swift. El primer ja s’ha pogut escoltar a la mitjanit mentre que per comprovar com sonaven les noves peces de Taylor Swift hem hagut d’esperar a les 6 del matí. Els dos discs prometen un colze a colze en les vendes de la setmana a les principals llistes mundials.

També han volgut treure material en aquest complicat dia, Meghan Trainor “Takin’ it back” o Carly Rae Jepsen “The loneliest time”. També trobem discs de a-ha, Serj Tankian, Jean Michel Jarré, Andrea Bocelli, Tegan and Sara, Simple Minds, Labrinth o Sleater-Kinney. A casa nostra Geri edita “Flors blanques” i Pau Vallvé :).
- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals ens deixa el nou senzill de Shakira amb Ozuna, el doble senzill de Triquell, la nova proposta de l’Àlex Pérez, Rosa Linn, Clean Bandit, Ellie Goulding, Joel Corry, Phoenix i molts més.