Després d’emocionar-nos amb la bonica ‘Un dia especial’, Àlex Pérez estrena aquest dijous un nou senzill que formarà part del seu nou EP.

Es tracta de ‘Per no caure‘, una cançó que compta amb la producció de Sr. Chen. De fet la cançó ja estava gravada i produïda però els dos artistes li van donar un nou so començant des de zero amb el tema. Pérez, explica a Enderrock que també va decidir modificar-ne la lletra i que li va sortir de cop, sense premeditar-ho gaire.

Aquesta cançó es mou entre el pop, l’indie i la cançó d’autor. Combina el so electrònic dels sintetitzadors i del Casiotone amb les guitarres elèctriques amb distorsió.

- Publicitat -

La relació del jove cantautor amb la seva música continua sent la mateixa: escriu i produeix les seves cançons. Per aquest senzill, però, ha decidit fer equip amb Sr. Chen i coproduir-la plegats, i amb l’enginyer de so Àlex Carretero, a les mescles.

La cançó llança un missatge clar: encara que tot s’esfondra, cal seguir endavant. Una cançó plena de vitalitat, optimisme i bon rotllo, perfecta per escoltar al cotxe, en un moment de celebració, en una festa, a la dutxa. Tot plegat, una cançó perfecta per aixecar l’ànim.

El videoclip, dirigit i gravat pel videògraf i fotògraf Pau Griera, ha estat rodat a la platja d’El Prat de Llobregat, i intenta narrar d’una forma senzilla i orgànica el missatge de la cançó a partir d’una metàfora.
Plantejat en un pla seqüència, transmet el viatge emocional d’Àlex Pérez, i el moment en què arriba a un punt d’inflexió, on d’alguna manera, sempre trobem les forces per canviar el transcurs de la situació que ens envolta, per no caure i continuar endavant.

La resta de cançons de l’EP està previst que arribin abans no finalitzi aquest any.