Un dia especial” és un dels senzills que construirà el nou treball discogràfic del cantautor Àlex Pérez i el primer que n’avança.

Foto; Berta Lacondéguy Carné

Aquest nou EP comptarà amb quatre cançons, que narren un procés de creixement personal. Trobant noves sonoritats, el projecte ha madurat amb un tarannà artesanal, on la sinceritat continua sent el fil conductor de la seva música.

Un cant a l’autoestima, a mirar endins, a aprendre dels errors, a caure i aixecar-se, a què cada dia pugui ser especial. Una cançó que té com a màxima la frase “si no t’estimes tu ningú t’estimarà millor“. El que pretén “Un dia especial” és ser un petit cant esperançador però sobretot, un aprenentatge vital.

- Publicitat -

La relació del jove cantautor amb la seva música continua sent la mateixa: escriu i produeix les seves cançons. Per aquest senzill, però, ha decidit fer equip coproduint amb el seu germà Marc Pérez (de només 19 anys); amb l’enginyer de so Àlex Carretero, a les mescles i, Ferran Conangla, al mastering.

Tot i presentar un projecte que sonorament es troba entre l’indie, el pop i la música d’autor, Àlex Pérez té clar que no es vol casar amb cap estil, posant per davant la llibertat d’expressar-se de la manera més sincera possible.

Avui és doncs, un dia especial, que marca l’inici d’una nova etapa per Àlex Pérez i si pares l’orella i escoltes el seu nou senzill, potser t’ajudarà a fer que el teu dia sigui una mica més especial.

El videoclip que acompanya la cançó és obra d’en Pol Mansachs.