Lal’Ba ja s’ha convertit en una de les bandes revelació de la temporada. Les seves cançons, a cavall entre l’estil urbà i el pop electrònic, compten amb unes lletres que connecten a l’instant amb el seu públic. De fet, el single “Quan Arribi Lal’Ba” ha entrat a la llista de cançons més radiades en català i ha estat escollida pels lectors de l’Enderrock com a la cançó de l’estiu.

Gràcies al seu inqüestionable talent i frescura, aquest trio d’Olesa de Montserrat ja ha estat capaç de seduir (per col·laborar en les seves cançons) a artistes d’estils tant diferents com Adrià Salas (La Pegatina), les Maluks (una de les bandes femenines més populars de l’escena valenciana) o a l’Ariox (una de les cantautores emergents amb més elogis).

Fins al moment Lal’Ba ja ha publicat quatre singles que sumen milers de reproduccions a les plataformes digitals.

- Publicitat -

El seu nou senzill és ‘Abella Reina‘, on parla de l’empoderament femení i de les desigualtats de gènere que a hores d’ara encara existeixen.

El tema formarà part del seu esperat àlbum debut que veurà la llum durant el primer trimestre de 2023 i compta amb la producció de Ferran López i Lluís Alcón.
Roger Rodés, guanyador d’un Grammy pel darrer disc de Nathy Peluso i co-responsable d’un dels darrers èxits de Shakira “Te Felicito”, ha estat l’encarregat de fer-ne les mescles.