El cantant i productor Cristian Quirante, més conegut com Alizzz, ha estrenat, amb videoclip inclòs, ‘Que pasa nen’. Aquest és el primer tema que ha publicat després del seu darrer àlbum, ‘Tiene que haber algo más’, que acumula milions de reproduccions a Spotify.

‘Que pasa nen’ és la seva primera cançó en català. Quan la va promocionar fa uns dies a través de les seves xarxes socials ja va anunciar que, amb ella, volia reivindicar la importància del Baix Llobregat en la cultura popular catalana.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Cris (@alizzz)

- Publicitat -

Efectivament, la lletra de la cançó és força reivindicativa. Hi trobem versos com “Portaré a Castefa 3 Grammys a l’any, Rosalía i Estopa són del Baix Llobregat” o “Soc un xoni, un ignorant, un xarnego de perifèria”.

El videoclip, dirigit per Felix Bollain i Rafa Castells, va molt d’acord amb la temàtica de la cançó. S’hi poden veure paisatges urbans, així com el mar i la platja, i podríem dir que té una estètica xoni, com diu Alizzz.

L’artista català, que ha sigut productor d’Amaia, Rosalía o C. Tangana —amb qui ha guanyat tres Latin Grammys—, està fent prosperar de mica en mica la seva carrera en solitari com a cantant i, de moment, sembla que les coses li van més que bé.