Clara Clemente, també coneguda com a Kouko, ha publicat la primera cançó des del març, quan va treure ‘Em sona d’algu’. ‘A contracorrent’ segueix en la línia dels anteriors treballs pel que fa a la temàtica, que és l’amor no correspost i el desamor. 

La Kouko comenta que aquesta cançó parteix d’experiències viscudes i ha buscat plasmar tot el que va sentir en aquestes. Ella també esmenta que volia experimentar i fer una barreja de tres estils. ‘A contracorrent’ és una mescla de flamenc, trap i dancehall que demostra que poden sortir bons productes de la innovació.

El senzill podem dir que és “marca UAB”, ja que tant l’artista com el productor, l’Oriol Bosquet, estudien allà i van gravar el senzill a la mateixa vila d’aquesta universitat.

- Publicitat -

L’artista també ha avançat que sortiran més cançons en els mesos vinents en les quals continuarà provant diferents estils com el hyperpop.