Els italians Maneskin van estrenar el seu nou senzill ‘Supermodel‘ durant la nit d’Eurovisió, un any després que la banda en fos la guanyadora.

Ara per fi podem gaudir del videoclip del nou èxit del grup, que compta amb la producció de Max Martin i en el qual pretenen fer un homenatge al cinema clàssic dels anys 50, així com les pel·lícules que Quentin Tarantino feia als anys 90.

El grup explica que volien capturar l’esperit cinematogràfic sobre un personatge enigmàtic i a partir de la idea inicial vam demanar ajuda de Ben Chapelle que és qui s’ha encarregat de recrear alguns fotogrames i seqüències de les pel·lícules dels 90 i algunes del Hollywood del cine clàssic dels 50.

- Publicitat -

El vídeo és tendència a Youtube i en ell trobarem referències que van des de Pulp Fiction, passant per Reservoir Dogs o Run Lola Run entre altres.