Fa calor, el sol s’apropa a la terra i s’escalfen el cor i la pena. L’estiu arriba amb les nits llargues, la platja, els peus vestits amb sandàlies i tot dubte i neguit és esborrat amb els 15 dies de vacances que et fan voler viure en ells per sempre.

’15 dies’, la nova cançó d’Alérgicas al polen, és una simbiosi entre l’amor i l’estiu que juguen a estirar i arronsar la corda de l’enyorança i el desig. És un cant a la quinzena de llibertat anual on vius, rius i estimes sense importar res més. Una cançó per ser ballada, saltada i cridada amb els braços amunt i els cabells deslligats, feta amb el record i l’energia que aporta aquesta càlida estació; perquè la tristesa, a l’estiu, és menys trista, i el sol, el vent i el mar donen l’empenta necessària per deixar enrere els sorolls que ho gelen tot.

- Publicitat -

PRÒXIMS CONCERTS

18/06 Nits de Bosc, Banyoles.

08/07 Tàrrega, Paupaterres.

14/07 Acampada Jove, Sant Sadurní d’Anoia.

22/07 Camprodon.

05/08 Riudarenes.

06/08 Garrinada, Argentona.

11/08 Bernui (Sort).

14/08 Vic, Jazz Cava.

16/08 Festa Major d’Amposta.

18/08 Festa Major de Gràcia (C/Perla).

19/08 Festa Major de Gràcia (C/Ciudad Real).

22/08 Mollet del Vallès.

28/08 Alternativa Manresa.

19/09 Festival Terrasseta, Tarragona.