The Weeknd fa 3 anys que no para d’estar a tot arreu, primer gràcies a l’èxit de “After Hours” però també per les cançons del disc, com ‘Blinding lights’ o ‘Save Your Tears’.

El 2021 va presentar col·laboració amb Post Malone, Swedish House Mafia, Rosalía, així com ‘Take my breath’, l’avançament de “Dawn FM” el disc que va publicar a principis de 2022.

Fos pel que fos, el disc no ha tingut la rebuda que potser esperava el cantant, i els seus senzills tot i tenir presència a les llistes, no han tingut tanta popularitat com les cançons de “After Hours” que en alguns casos encara apareixen a les llistes, sobretot la col·laboració amb Ariana Grande del remix de ‘Save Your Tears’.

- Publicitat -

Ara el canadenc acaba de presentar una altra de les bones propostes del seu últim disc, es tracta de ‘Out of Time‘ i de nou compta amb la col·laboració de Jim Carrey, que ja feia acte de presència al disc fent de locutor d’un programa de ràdio i que presentava les cançons. En aquesta ocasió fa de metge.