Rosalía publicarà aquest dijous el seu nou senzill ‘La fama‘ al costat de The Weeknd. Serà la segona col·laboració entre els dos artistes, després que Rosalía participés en el remix de ‘Blinding Lights’.

La cantant catalana ha compartit un fragment del videoclip on apareix el canadenc cantant en castellà, en un vídeo on també apareix l’actor Danny Trejo.

El nou èxit de Rosalía sembla que serà una bachata, un estil molt predominant els darrers mesos a Llatinoamèrica i també a algunes zones dels Estats Units.

- Publicitat -

La cançó formarà part del seu nou disc “Motomami” que arribarà el 2022.

Amb aquesta cançó The Weeknd pot aconseguir sumar un nou èxit a les llistes de vendes després de la col·laboració amb Swedish House Mafia a ‘Moth to A flame’ o amb Post Malone a ‘One Right Now‘, estrenada fa menys d’una setmana.