Fa tan sols tres dies, Sam Smith publicava un vídeo al seu compte d’Instagram cantant a l’estudi de gravació. Com a descripció només va escriure “aviat”, anunciant que d’aquí poc hi hauria novetats.

I així ha estat. Ahir, 20 d’abril, va anunciar que el dia 28 d’aquest mateix mes estarà disponible a totes les plataformes ‘Love Me More‘. Des d’avui, ja es pot pre-guardar tant a Apple Music com a Spotify. Amb el vídeo que va compartir podem veure que segueix en el seu estil inconfusible. En aquest enregistrament només sentim la seva veu dolça acompanyada d’un piano. No sabem si la versió final tindrà més capes, però, sigui com sigui, està clar que serà molt emotiva.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

UNA PUBLICACIÓN COMPARTIDA DE SAM SMITH (@SAMSMITH)

L’últim àlbum d’estudi que va publicar el cantant britànic, Love Goes, va ser el 2020. Poc després del seu llançament, però, va treure el senzill ‘The Lighthouse Keeper‘. I ara, després de dos anys de pandèmia en què s’ha pogut centrar totalment en la música, ens regala aquesta nova balada.

- Publicitat -

Caldrà estar atents de qualsevol notícia relacionada amb el pròxim àlbum, ja que no se’n sap ni el nom ni la data de publicació.