L’artista britànic Sam Smith ens presenta ‘Love Goes‘, el seu tercer àlbum d’estudi, el qual consta de disset cançons amb col·laboracions prou especials. Aquest àlbum estava previst per veure la llum el passat abril, però a causa de la pandèmia, Sam va endarrerir el llançament.

El cantant no sols va fer un procés d’introspecció sobre el seu treball, sinó que va decidir canviar el títol i les cançons que trobaríem dins el disc. A més a més, l’artista afirma que aquestes disset cançons van ser compostes durant els últims dos anys.

Una de les coses que més m’agraden d’aquest magnífic treball és que les cançons oscil·len entre més tranquil·les i simples musicalment i altres molt més mogudes i que transmeten molt bon rollo, i encara que totes tenen significats prou profunds, aconsegueixen que el disc no es faci massa repetitiu.

- Publicitat -

Young‘ forma part de les cançons tranquil·les i per mi una de les millors, ja que puc sentir cada vers com si l’hagués escrit jo i tractés sobre mi mateixa. Tracta sobre el desig d’una joventut eterna i de poder viure sense restriccions ni jutjaments de la gent.

Diamonds‘ és molt més moguda però amb un sentiment prou més profund que ‘Young‘ i és un clar exemple de què les cançons que semblen més felices, poden arribar a ser tot el contrari. Tracta sobre com se sentia l’artista amb la seva parella i com quan van tallar, sentia que totes les coses valuoses per ell, desapareixien per complet.

Després d’escoltar ‘Love Goes’ més d’una vegada, puc afirmar que és un dels millors treballs de l’artista, ja que ensenya les diferents etapes i sentiments que ha sentit durant els dos últims anys creant així aquest àlbum tan especial i magnífic.

 

 

CRÍTICA
Valoració
8
love-goes-el-nou-disc-de-sam-smithL'artista britànic Sam Smith ens presenta 'Love Goes', el seu tercer àlbum d'estudi, el qual consta de disset cançons amb col·laboracions prou especials. Aquest àlbum estava previst per veure la llum el passat abril, però a causa de la pandèmia, Sam va endarrerir el...