Aquest juliol farà ja 10 anys que la cançó ‘Gangnam Style‘ és a les nostres vides. La famosa cançó del raper PSY, va deixar marca al panorama musical mundial i és aquest any, una dècada després, que torna a la càrrega amb el seu nou disc, el vuitè de la seva discografia.

“PSY 9th” és el nom del nou àlbum del sud-coreà. Aquest, que manté l’estil personal del cantant tot introduint aires nous, compta amb l’ajuda d’una mà de col·laboracions d’artistes de K-Pop. Entre aquests hi ha un dels membres de la coneguda formació BTS, Suga, que participa en el senzill que porta per títol ‘That that’, on a banda de cantar també n’ha format part de l’equip creatiu fent-ne de productor.

Feia cinc anys que no teníem notícies del cantant i és que ens hem de remuntar fins a l’any 2017 per recuperar el seu últim treball d’estudi anomenat PSY 8th 4×2=8″. D’aquesta manera amb el seu nou disc trenca amb el silenci en què havia estat immers durant aquests anys.

- Publicitat -

Pel que fa al seu èxit més aclamat, el Gangnam Style, acumula ja més de 4.400 milions de reproduccions només a YouTube, mentre que a Spotify en suma més de 300 milions.