El fenomen Gangnam Style segueix dos anys després del seu enorme èxit mundial. PSY, segueix acumulant visites en el seu vídeo, fins al punt que el comptador de visites de Youtube ha petat. Ja no és capaç de sumar més visualitzacions.

La mateixa companyia va emetre un comunicat dient que: Mai vam pensar que un vídeo seria vist en una quantitat més gran que un enter de 32 bits (2.147.483.647 visites), però això era abans que coneguéssim PSY. El ‘Gangnam style’ ha estat vist tantes vegades que ens haurem d’actualitzar!


El comptador de visites del vídeo indicava que s’havia reproduït més de 2.152 milions de vegades, però en situar el cursor sobre aquesta xifra, el comptador embogeix. Passeu per sobre del comptador del vídeo de PSY per veure una mica de màgia matemàtica i seguiu atents per veure nombres més i més grans a YouTube, diu la companyia.

- Publicitat -