Maria Jacobs acaba de compartir ‘Algú per estimar’, on barreja la llengua anglesa amb la catalana i reforça el missatge amb la tornada “Don’t be afraid. Som llum, som foc, som aire!”. Amb un so alegre i festiu, acompanyat per les trompetes, es fusiona el dance i el pop, que ens recorden a la sonoritat de Kygo, Avicii o Sia.

Aquesta cançó neix de la necessitat de transmetre els sentiments de l’artista després de viure-ho de primera mà.

La cançó forma part del seu pròxim àlbum titulat ‘Et Porto Escrit’, un projecte format per 11 temes i amb el seu estil poprock barrejant el gènere funk, tots en català, on l’artista es reinventa. ‘Et Porto Escrit’ és un disc que va més enllà de la música: on compondre’l ha significat un abans i un després per a Jacobs, permetent-li descobrir que l’arma més poderosa que té i que mai ningú li podrà robar és parlar amb veritat des del cor. El disc arribarà durant la primavera.

- Publicitat -