Bredda presentarà a la primavera el seu primer disc d’estudi, Resiliència. La banda reconeix el treball com una crida a l’enyor, un alè d’esperança i un brot que creix d’entre les cendres d’una etapa tèrbola per la cultura.

Resiliència aporta emocions, relats i un recull de les sensacions experimentades durant tot aquest temps convertiran el missatge en l’abraçada més sincera per a totes aquelles persones que de ben segur es sentiran identificades.

Bredda encara la recta final cap a la presentació del seu representa de la forma més sincera aquesta primera etapa de la banda, des del primer disc d’estudi, que veurà llum el 18 de març, Resiliència.

- Publicitat -

Un treball que representa de la forma més sincera aquesta primera etapa de la banda, des del procés de formació del projecte fins a la lluita per persistir en el somni colpejat per aquesta última pandèmia.