Bredda llença el senzill ‘Noves memòries‘, ja està disponible a totes les plataformes digitals, acompanyat d’un videoclip. Aquest senzill és el primer avançament del disc que publicaran aquesta primavera.

La cançó relata com un llibre obert la infantesa, els records d’estiu, la innocència dels més joves i la nostàlgia que més d’un cop ens ha envoltat amb el pas del anys. Noves memòries arriba acompanyada d’un clip dirigit per Pep Marco i co-produït per la mateixa banda, on destaca el talent jove local i l’autogestió.

Bredda presentarà la primavera d’aquest 2022 el seu primer disc d’estudi, “Resiliència”. La banda reconeix el treball com una crida a l’enyor, un alè d’esperança i un brot que creix d’entre les cendres d’una etapa tèrbola per la cultura. Emocions, relats i un recull de les sensacions experimentades durant tot aquest temps convertiran el missatge en l’abraçada més sincera per a totes aquelles persones que de ben segur se sentiran identificades.

- Publicitat -