Gayle és una de les joves promeses de la música que actualment triomfa amb el senzill ‘abcdefu‘. Ens recorda a l’explosió d’Olivia Rodrigo el 2021 i el seu ‘drivers license’, que quan tothom es pensava que es convertiria en una artista d’un sol èxit es va anar traient temes de la butxaca, com ‘good 4 u’, que fins i tot igualarien o superarien el primer senzill.

Ara Gayle ha presentat el relleu de ‘abcdefu’. Es tracta de ‘Ur just horny‘, amb un estil pop-punk, que remet als grans èxits d’Avril Lavigne o a la mencionada Olivia Rodrigo i el seu ‘good 4 u’.

La cançó tracta del moment en el qual es creua la línia en una amistat que durant molts anys va pensar que era platònica. És difícil separar els sentiments platònics, romàntics i sexuals, i molts cops en les amistats aquestes línies es poden difuminar.

- Publicitat -