El cantant i compositor Toni Pla, més conegut en el cercle de la música urbana com Slim Samurai, arriba des d’Eivissa per llançar un missatge positiu carregat d’aquella tranquil·litat que sempre l’ha caracteritzat. Així és la seva música. La calma que en algun moment del dia, sempre necessitem.

El passat mes de maig va presentar un nou treball discogràfic: ‘Nimbo’. Un disc produït per Tauro, qui juntament amb l’artista eivissenc han aconseguit combinar a la perfecció l’indie i la música urbana, però sobretot, la seva amistat és el que els ha dut a aportar el millor de cadascun d’ells. Un àlbum que va néixer amb la primavera i que compta amb col·laboracions potents com amb Mi Amargo, Las Bajas Pasiones i Lildami, entre d’altres.

Ara, Slim Samurai es retroba amb Tauro per compondre una nova cançó: ‘Per sempre’, que es publica justament el dia de l’aniversari del cantant. Aquesta vegada, es mescla l’indie amb una sonoritat més llatina per aconseguir evocar aquell estiu que no poden oblidar: els banys a la platja, la sorra als peus, els capvespres i les nits infinites on no hi ha preocupacions.

- Publicitat -