A principis de juliol Les Montses van publicar el seu disc “Enlaire“, del qual ja n’havíem pogut escoltar alguna cançó anteriorment. Una de les peces del disc era ‘Lliure‘, que avui se n’ha presentat el seu videoclip oficial.

El grup tenia clar des de bon principi que havia de ser la cançó que obrís el disc. ‘Lliure’ neix de la necessitat d’exterioritzar aquest sentiment de reclusió viscut durant els confinaments, i la necessitat d’alliberar-se’n. En comptes de fer un tema pessimista, van decantar-se per una producció enèrgica i que voldrien parlar de tot el que els hi genera el sentiment de llibertat que tant han necessitat.

El videoclip està ideat per Ferran Rosell i protagonitzat per Anna Ros, Núria Blázquez, Iu Pereira i Júlia Valls.

- Publicitat -

Les Montses presentaran en directe el disc el 13 de novembre a la Sala Zero Tarragona, mentre que el 27 de novembre hi ha la presentació a la Sala La Nau de Barcelona.