Aquest divendres ha arribat el nou disc d’Ed Sheeran anomenat “Equals” i que dona el relleu a “Divide” editat el 2017, tot i que dos anys més tard va publicar “Nº6 Collaborations Project”, que es desmarca de la línia que va començar amb “+” i que va seguir amb “x”.

A “=” el britànic torna a combinar les balades amb els mig temps, temes més rítmics com la primera o l’última del disc.

De moment els dos senzills del disc ‘Bad habits’ i ‘Shivers’ han arrasat a les llistes i encara continuen com dues de les cançons de referència a mig món.

- Publicitat -

Aquest divendres el cantant publicarà el videoclip de ‘Overpass Graffiti‘ la cinquena cançó del disc.

Tot fa pensar que Sheeran liderarà a bona part del món amb un disc molt esperat, i que una vegada més tornarà a vendre moltíssim. No se sap si serà el disc més venut del 2021, i és que encara falta que arribi “30” d’Adele.