El grup valencià Tenda presenta ‘Humo’ i ‘Poble dorm’, un doble senzill com avançament del seu proper treball que veurà la llum el 29 d’octubre.

La jove banda de rock, grup revelació dels Premis Ovidi, continua presentant les cançons del seu imminent nou disc.

‘Poble dorm Poble dorm parla de l’ascens al poder d’aquelles persones que es mostren com a paladins de la llibertat i les reivindicacions populars quan la realitat és que volen arribar a una situació de privilegi i comoditat purament egoista. El tema ensenya la seva ràbia a través d’una bateria i un baix que creen un ritme mogut sense parar i d’unes guitarres potents que deixen l’espai a una veu mordaç i plena d’ironia fins a l’última part, on el discurs canvia i la veu del grup pren el control’.

- Publicitat -

‘Humo busca donar visibilitat a totes aquelles persones que, un cop han marxat, es porten amb ells el seu nom i la seva història. És una cançó d’instrumentació basada en el grunge dels 90, amb un riff i unes línies de guitarra crues que al costat d’un dur baix i una imponent bateria fan avançar una estructura molt personal, protagonitzada per una veu que parla i crida recordant, amb dolor, a totes aquestes persones’.