Imagine Dragons no serà la primera ni l’última banda que estrena una cançó a xarxes amb un nom que no és el seu. Fa poques hores han estrenat una nova peça anomenada precisament ‘Imagine Dragons’ amb un pseudònim Ragged Insomnia, que és un anagrama del mateix grup.

De fet aquest era el nom originari del grup de Dan Reynolds, que anys més tard decidirien canviar-se’l per l’actual.

Per trobar aquesta cançó la banda va compartir un tuit on feien referència a un suposat anagrama. Els seguidors del grup van saber després que havien de buscar Ragged Insomnia i així va ser com van trobar aquesta nova cançó. Així mateix el tuit també hi trobàvem l’etiqueta #MercuryAscending.

- Publicitat -

El grup publicarà pròximament el disc “Mercury – Act 1.”. Pel que sembla tot plegat formaria part d’una espècie de gimcana on hi estaven implicades totes les xarxes socials del grup. Per arribar al final del joc, els seguidors del grup han hagut de posar la cançó al revés, trobar unes coordenades, anar a TikTok a buscar una altra referència i fins i tot fer ús de Discord, on fins i tot s’hi va unir el cantant del grup.