“Núvol” és el primer llarga durada del trio després de l’autoeditat i ben rebut debut Casa, el 2019. Per aquesta ocasió, Ninot ha optat per autoeditar-se el nou treball Núvol a través del segell independent barceloní Right Here Right Now (RHRN), especialitzat en l’autoedició assistida. I ha estat gravat a Puigsagordi, Centelles, amb producció de Jordi Casadesús (La iaia, Maria Rodés, Cesc Freixas, Núria Graham, Gemma Humet), mescles de Panxii Badii (Clara Peya, Enric Montefusco) i masterització de Víctor García (Ferran Palau, Viva Belgrado, Nueva Vulcano) d’Ultramarinos.

El nou treball d’estudi constarà de 12 temes i suposarà una evolució d’allò que el trio ja ens va deixar veure amb Casa. “Per una banda, seguim amb el nostre concepte de música majoritàriament basada en sintetitzadors, aquesta vegada portats al límit -expliquen- i per l’altra banda, hem fet un pas més cap a l’electrònica amb caixes de ritmes i més investigació i experimentació”.

Conscients que són una banda de pop despreocupat, amb melodies enganxoses i matisos dels vuitanta, gradualment s’han endinsat i incorporat ingredients d’electrònica. “És l’àrea on cada vegada ens sentim més a gust”, reconeixen. Alhora, les seves lletres continuen connectant amb l’essència més bàsica de les persones. “Són temes que parlen de sentiments, d’estats d’ànim, de records, de quotidianitat”, expliquen. No és d’estranyar. El fet que el disc hagi estat gravat a cavall entre el 2020 i el 2021, a causa de la pandèmia, ha fet d’ell un treball amb perspectiva que replega les impressions del trio durant aquest període canviant.

- Publicitat -

Per ara, en la seva agenda estiuenca de presentació del disc, ja tenen dues dates confirmades: el 14 d’agost pujaran a l’escenari de Les Barraques de Sitges i el 3 de setembre els podrem veure tocant al festival Monocicle de Sant Pere de Ribes.