Ninot segueixen promocionant el seu nou treball “Núvol” que arribarà el 18 de juny i avui n’han avançat dues cançons: ‘L’animal’ i ‘Miratge’.

Aquell moment en què et descontroles, en què et deixes anar, en què obres la porta a les emocions contingudes. Aquest és el moment que reflecteix L’Animal, el nou single de Ninot que ens convida a desvelar la cara gamberra que tots tenim dins. Alguns més adormida; d’altres amb espurnes constants.

Igual que els guepards del seu psicodèlic videoclip, Ninot arranca fort amb aquest primer avançament que ens revela les tendències sonores que podem esperar del seu LP Núvol, previst pel pròxim juny. Es tracta d’un tema que creix, que avança i que, a poc a poc, va escalfant una olla musical fins que els sintetitzadors d’en Víctor Bregante xoquen amb els cops de bateria de l’Iu Bover, acompanyats dels acords de la guitarra d’en Marc Casanova i empentats per una lletra i veu incitants.

- Publicitat -

De la força a la calma sonora. De ritmes ardents a tempos que ens ceguen de tranquil·litat, com un Miratge. Després de pujar-nos les pulsacions amb L’Animal, single i videoclip estrenat el dia 26 de maig en primícia per la revista Enderrock, Ninot ens porta Miratge, un segon avançament del seu nou LP a un ritme molt diferent d’allò que ens han deixat veure fins ara.

Miratge són silencis. Silencis en pau que floten acompanyats per sons orgànics, líquids i ambientals de la mà dels sintetitzadors que els donen espai entre el buit. Un nou tema oníric que ens fa volar mentre ret homenatge i incorpora en la seva lírica els elements indispensables de tot pop metafísic: estrelles, llums, cels, planetes i universos. Una lletra romàntica que camina i recorre les sensacions d’aquells records desapareguts. El Miratge d’una persona feta memòria.