“La Matinada” és el nou single i avançament de nou àlbum dels barcelonins Arc de Triomf. Un himne energètic on el grup canta a les llargues nits de festival i l’anhel de pujar a escenaris aquest estiu. La cançó interpretada pels germans Burek, ha sigut composta durant l’any 2020 i autoproduïda a Tropic Studio i Estudi La Vall amb Noel Campillo, membre del grup. Sense renunciar a la seva personalitat festiva, els ADT tornen a l’abordatge amb intenció de fer ballar totes les places dels països catalans.

Els barcelonins Arc De Triomf han sobreviscut un any sota la tempesta i tornen a l’abordatge amb un nou single festiu. Cantant per despertar i reviure les llargues nits de concerts, “La Matinada” és una cançó energètica amb esperit d’himne i vigor de directe amb la que enceten un estiu ple d’actuacions a moltes places dels països Catalans que tornaran a brillar una vegada més.

- Publicitat -