Des dels JJOO del 92 fins a les pallisses de l’1O, passant pel discurs inculpatori de Jordi Pujol, els últims 8M o la darrera visita del rei Juan Carlos. El disc de Yung Rajola, COR TRENCAT (Halley Supernova, 2021) parla justament dels diferents motius pels quals un jove dels 90 té el cor trencat, i és obvi que un d’ells no podia ser un altre que viure en una ciutat com Barcelona, que com tantes altres, ha viscut per sobre de les seves possibilitats fins que la gent ha dit que prou.

La bombolla immobiliària, la crisi econòmica, la crisi migratòria, el processisme, i ara la crisi de la Covid… diferents cares d’una mateixa moneda que tant aviat t’escalfa com et crema, hereva d’una època on, des de l’òptica del mil·lènnial, es veia tot de color de rosa. I és que és normal que un jove dels 90 (i també dels 2000!) vegi Barcelona com una ciutat trista si la compara amb l’opulència postolímpica, amb les oportunitats laborals dels seus pares o si surt al carrer a contemplar l’estat policial que tenim als carrers en aquest moment pandèmic.

La publicació d’aquest videoclip (realitzat per l’artista visual Mario G. Salinero) no és casualitat, doncs d’alguna manera és l’avantsala de l’aterratge en directe del projecte a la ciutat protagonista de la peça: Barcelona, i és que el divendres que ve dia 21 de maig Yung Rajola presentarà el disc a la Sala Barts Club, en dos passes a les 18:30h i a les 20:30h, amb el cartell de sold out penjat ja al segon. En directe, Rajola anirà acompanyat del seu inseparable amic d’infantesa Marc Vi. Les entrades estan disponibles a la web de la Barts.

- Publicitat -