Suu i Carlos Sadness tornen a col·laborar junts després que els dos artistes treballessin plegats en la producció del darrer disc de la catalana “Ventura”.

Els dos artistes es van quedar amb les ganes de cantar junts i tenien clar que la cançó havia de ser en català, tal com explica la Suu a les xarxes.

En aquest nou llançament, on Carlos Sadness canta per primera vegada en català, la parella artística volen mostrar una Barcelona tropical que apareix quan se la sap mirar. “Saps la típica persona que sense pretendre-ho et fa veure el món de manera diferent?”, comenten. “Doncs aquesta cançó parla d’algú que et regala una nova mirada que et permet redescobrir zones de Barcelona per les que hem passejat mil vegades que, de sobte esdevenen molt més tropicals del què pensàvem”. La cançó ve acompanyada d’un videolip que mostra aquesta Barcelona oberta, lluminosa i tropical.

- Publicitat -