Years & Years comencen una nova etapa amb Olly Alexander com a membre únic del grup, després de la sortida dels altres dos components i ho fa estrenant ‘Starstruck’, l’avançament del nou disc de la formació que arribarà els propers mesos.

Sobre la cançó, Olly explica que va sorgir un dia en un estudi a les afores de Londres. No recordava la darrera vegada que havia vist tantes estrelles juntes, perquè quan vius a la ciutat no tens aquesta oportunitat. Vam haver de parar i només tenia ganes de ballar i sortir, així que va agafar tota aquesta energia positiva i va crear aquesta nova cançó. Una peça que expressa aquella sensació intensa quan estàs amb algú que t’agrada de veritat i que no tens ganes de deixar-la escapar.

El videoclip s’estrenarà el dilluns 12, però la cançó ja està disponible a les plataformes d’streaming.

- Publicitat -