Germà Negre presenta el seu quart treball, l’EP Picants, obscenes, amor i penes, un estirabot escatològic, despreocupat i irreverent que recull quatre cançons. Un viatge pel món de la tradició oral partint de matisos estilístics tan diversos com la patxanga holandesa, la cobla, la jota, el blues i ritmes caribenys que evoquen la germanor més esplaiera. Tot plegat empaquetat en un format físic elaborat amb femta de burro del país.

L’avançament d’aquest EP és “Fàstic d’amor”, una adaptació de la cançó “Nachts na tweeën”, del grup de música popular holandesa De Havenzangers, amb lletra d’Adrià Dillmé i adaptada per Germà Negre. A més, compten amb la ja habitual col·laboració de la Cobla Bisbal Jove, amb Marcel Casellas com a arranjador.

Després d’haver publicat Els àngels fan torrades (2015), Molt de porc i poca salsitxa (2018) i Kumbaià (2020), el nou treball, Picants, obscenes, amor i penes (2021), irromp en un moment d’incertesa dins el món de la cultura. En aquest darrer EP Germà Negre ha retornat a les essències: el terreny de l’adaptació i la versió. Un camí ja conegut que ha estat des dels inicis el pal de paller de la seva carrera discogràfica. Les cançons tradicionals i populars, com també la sonoritat esporògena, fan d’aquest EP un còctel eclèctic i essencialment festiu.

- Publicitat -