El grup provinent de Banyoles Germà Negre acaba de publicar La Botifarra, un senzill que serveix com a avançament del segon disc del grup, el qual s’anomenarà Molt de porc i poca salsitxa. Aquest àlbum, que comptarà amb la col·laboració de grans grups catalans com són Buhos, Roba Estesa, Helena Cases o Gossos, estarà disponible per ser escoltat de forma completa a partir del 23 d’abril i mostrarà un caràcter més personal del grup, ja que seran cançons de creació pròpia, no com el primer, tot i que evidentment seguirà tenint l’essència de la cultura popular catalana en tots els temes.

Quant a la mateixa cançó, podem comentar que La Botifarra parteix d’uns versos d’El Tururut de La Trinca per crear una cançó que pretén explicar els diversos significats que li donem els catalans a la paraula “botifarra”: un joc de cartes de bar, un gest poc amigable, un símbol de l’erotisme, un ball sensual i, per descomptat, un element indispensable del nostre menú.

Pròximament serem sabedors dels altres temes que ens tenen preparats Germà Negre a aquest nou disc.

- Publicitat -