Counting Crows han anunciat la publicació d’un nou disc pel proper 21 de maig, format per quatre cançons, amb una duració total de vuit minuts.

El disc portarà per nom “Butter Miracle, Suite One” i serà el vuitè de la seva carrera i el primer que editen des del 2014.

Després de cinc anys de descans, el líder del grup Adam Duritz va reactivar-se el 2019 i mentre quedava amb la seva xicota en una apartada granja del Regne Unit, es va rapar les seves característiques rastes i també la barba. El músic explica a Rolling Stone que simplement tenia ganes de veure’s a si mateix.

- Publicitat -

Els vuit minuts del disc estan pensats per escoltar-se de forma continua i sense interrupcions. Se li va ocórrer que podria escriure una sèrie de cançons diferents, en les quals cadascuna encaixés a la perfecció a partir de l’anterior i fluïssin juntes com una cançó llarga.

Tracklist

The Tall Grass
Elevator Boots
Angel of 14th Street
Bobby and the Rat-Kings