Un divendres més et portem un repàs de les novetats discogràfiques més destacades, encapçalades per “When you see yourself” dels Kings of Leon, que tornen a conquistar-nos amb una col·lecció d’onze cançons.

També la sueca Zara Larsson ha compartit “Poster Girl” amb alguns dels últims senzills que ha publicat i fins a 12 temes pop.

- Publicitat -

Cesk Freixas va presentar aquest dimarts “Memòria” i a més vam tenir l’oportunitat de conversar amb ell.

I Camilo edita el disc on trobem ‘Vida de rico’, un dels seus últims èxits i que formen part de “Mis manos”.

Caïm Riba, Marcel Bagés amb Maria Arnal, Gabrielle i Andrew Bird completen els llançaments destacats de la setmana.

Pel que fa als senzills de la setmana, el nou projecte de Bruno Mars amb Andersoon Paak s’ha iniciat amb ‘Leave the door open’, també els Maroon 5 han presentat cançó amb Megan Thee Stallion; Justin Bieber, Nea, Pantaleó, Bebe Rexha, James Arthur, Dean Lewis, Selena Gomez, Nick Jonas, Girl in red, Tate McRae o Scouting for girls.