Un parell de setmanes després d’estrenar ‘L’amant malalta’ els Manel continuen oferint noves cançons per alegrar una mica aquests dies de primavera. La nova proposta musical porta per nom ‘Tipus Suite’ i s’ha estrenat aquest mateix dijous a les 6 de la tarda.

El videoclip l’ha dirigit Antonina Obrador i s’ha rodat a Felanitx, on podem descobrir amb certa sorneguera imatges de danses tradicionals i com contrasten amb sons molt més contemporanis.

Aquest parell de temes i una tercera anomenada ‘La Jungla’, formaran part d’un EP “L’amant malalta” que el grup editarà el 16 d’abril i que es podrà aconseguir en format vinil de 7 polzades i en edició limitada.

- Publicitat -

El grup català continua amb la seva gira de presentació de “Per la bona gent” i properament actuaran al Sisquere Festival de Lleida o a Barcelona durant dues nits consecutives amb totes les entrades exhaurides.