Poc després de l’èxit mundial de la seva cançó “Train Wreck”, James Arthur torna amb el seu nou single “Medicine”. “Medicine” és obertament autobiogràfica. La cançó va ser la primera que James va escriure durant la seva primera sessió per al nou àlbum.

Sobre la cançó el músic diu que: Medicine’ és una oda edificant dedicada a mi mateix, a les relacions, a la comunitat i la connexió, ia la força guaridora de l’amor sobre l’adversitat. És, podria dir-se, la cançó perfecta per a la primavera del 2021. Aquest últim any ha obligat a totes les parelles a mirar cap a dins. Ens va servir de mirall a tots, ¿no és així? I la meva parella m’ha donat suport moltíssim en tot aquest període.

Recentment, James va signar un nou acord amb Columbia Records UK, un conveni amb Columbia Records Alemanya, que porta treballant amb James des de fa cinc anys, quan va publicar el seu àlbum No.1 Back From The Edge.

- Publicitat -