Ukulele en mà cantant a l’habitació del Sr. Chen. Així de cru comença “Cor Trencat” el primer disc del lleidatà Yung Rajola, el traper que et farà plorar. Contra tot pronòstic darrerament ha aparegut una nova tendència en el món del trap que posa al centre sentiments de desamor i menys optimistes que de costum.

Fa dos anys, Quintí Casals va iniciar el projecte Yung Rajola com una proposta satírica que se servia del trap com a eina per parodiar la societat. Ara arriba el seu primer disc, “Cor Trencat”, un viatge sonor filosòfic.

Yung Rajola ens presenta un àlbum de música urbana que parla i mira cara a cara a la misèria generacional i la plasma en cançons. Explica els motius que han trencat el cor d’un jove dels noranta i dos mil: desamor, falses amistats, la societat distòpica en la qual vivim… El nihilisme dels nostres temps que queda plasmat en cançons com ‘Ciutat Trista’.

- Publicitat -

“Cor Trencat” es presenta gairebé un any després d’estar acabat perquè l’esclat de la pandèmia va endarrerir la sortida del disc, però durant aquest temps el projecte, cuinat a foc lent, ha crescut més que mai. Yung Rajola ens presenta la nova era del trap, una proposta gairebé sense precedents en el panorama català, la vessant més madura d’aquest gènere prematur. L’essència dels sons urbans coberts d’estructura pop amb tornades enganxoses, l’exemple més clar el trobem a ‘Tot és més fàcil’.

Yung Rajola és un traper poc habitual que ens presenta una proposta trencadora i sorprenent. El punt de trobada entre el detallisme de conceptes i lletres, més propi de la cançó d’autor, i l’elegància i l’atreviment d’explicar-ho amb sons urbans més actuals. “Cor trencat” és un ampli ventall musical d’11 temes amb col·laboracions de renom de l’escena urban de casa nostra com El Noi de Tona, D.Mos, Emlan, Marc Vi, Neptú, Sr. Chen i Lildami.